× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

29-01-2018

2018 - Amusement blijft drijfveer voor Christophe Merlevede

2018 - Amusement blijft drijfveer voor Christophe Merlevede

Ook voor Christophe Merlevede zijn de vorbereiding voor het nieuwe seizoen gestart. Een concreet Programma heeft de bandenhandelaar uit Poperinge niet, veel hangt af van de professionele kalender.

"De bedoeling is om net zoals de afgelopen jaren enkele regionale wedstrijden af te werken. Ik kan me niet vrijmaken en heb ook geen ambitie om een volledig kampioenschap te rijden." aldus Christophe die trouw blijft aan de mooie BMW M3. "We hebben nog altijd twee M3's staan, de tweede wagen gaan we nu ook volledig afstellen en enkele wedstrijden mee rijden. Te lang stilstaan is immers voor niets goed..."

Als regionaal piloot is de Ypres Rally opnieuw de belangrijkste afspraak op de kalender. "Ik heb geleerd om altijd te relativeren, maar het zou uiteraard leuk zijn om in Ieper opnieuw goed te scoren. Het belangrijkste is echter de beleving, met en smile achter het stuur nu en dan een wedstrijd mee te rijden... Daar wordt een mens pas echt blij van!"

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen