× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet
Waregem Oldtimer Event

27-01-2018

2018 - 5 VAS en 2 BRC wedstrijden op programma van Dries Vergote

2018 - 5 VAS en 2 BRC wedstrijden op programma van Dries Vergote

Ook voor Dries Vergote en Jonas Samyn zit de winterstop er bijna op. Tijdens deze kalmere maanden werd de wagen klaar gezet voor het nieuwe seizoen en nagekeken. "het team hoopt dan ook opnieuw een zorgeloos seizoen tegemoet te gaan. 

"Dit jaar hopen we vooral op amusement zonder zorgen en geen zware schuivers of pannes, maar verwachten we toch enkele mooie resultaten te kunnen neerzetten. Onze eerste wedstrijd dit jaar wordt de rallysprint in Moorslede waar we al naar uitkijken. Moorslede is dan ook onze thuisbasis en dat geeft meteen dat tikkeltje extra motivatie om te scoren qua spektakel en klassement.
De laatste wedstrijd die we reden was Staden 2017, waar we ons seizoen mooi konden afsluiten. Het wordt dus beetje ritme zoeken maar we kennen het parcours in Moorslede wel goed. Het seizoen dat we gaan uitstippelen zal afhankelijk zijn van de extra kosten. Normaal rijden we een 5 tal VAS wedstrijden en 2 tal nationaal. De Omloop van Vlaanderen en Ypres staan hoog op ons lijstje maar alles hangt af van de sponsoring...

Jonas Samyn blijft ook dit jaar aan mijn zijde met de nota’s, dan zijn we ook meteen verzekerd van de ambiance in en naast de wagen. We willen alvast iedereen bedanken die het mogelijk maakt om de Vlaamse rallywegen te kunnen betreden en natuurlijk ook het team en de sponsors: Carrosserie Mouton, Frederik Hautekiet van Fast-time Engineering, Sanitair Vercaigne, Kristof Colpaert, Comtex en de zovele mensen die ons links en rechts een duwtje geven, helpen op service of komen supporteren langs het parcours."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen