× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be
Waregem Oldtimer Event

25-01-2018

Spa Rally - Voordelige inschrijvingskosten, shakedown en actie voor regionale teams

Spa Rally -   Voordelige inschrijvingskosten, shakedown en actie voor regionale teams

Terwijl in Monte-Carlo het nieuwe seizoen van het wereldkampioenschap met veel tromgeroffel werd ingeluid en in Bastogne de eerste besprekingen op Belgisch grondgebied doorgaan, legt DG Sport de laatste hand aan de organisatie van de 2018 Herock Spa Rally, die doorgaat op 9 en 10 maart aanstaande.

Deadline : 10 februari

Zoals elk jaar stelt de organisator van de tweede ronde van het Belgisch kampioenschap eenvoordelig inschrijvingstarief voor, en dit tot 10 februari. Het is dus nog niet te laat om er van te profiteren ... maar het wordt wel hoog tijd ! 
Tot die datum bedraagt het inschrijvingsgeld 1375€ voor de teams die zich inschrijven in BR en BHRC, en 990€ voor de VHRS adepten. Vanaf 11 februari worden deze prijzen respectievelijk 1500€ en 1050€, en 1600€ en 1250€ voor de last minute inschrijvingen, i.e. inschrijvingen die ons nog bereiken na de officiële afsluitingsdatum van 27 februari.

Shakedown

DG Sport lanceert ook nog een speciale Shakedown actie die zal plaatsvinden op donderdag 8 maart van 17u00 tot 22u00 ; waarbij de deelnemers de kans krijgen om hun lichten te laten afstellen met het oog op de specials van de eerste etappe... tegelijkertijd krijgen ook de toeschouwers de kans om al eens "de sfeer op te snuiven" op slechts een paar uur van de echte start van de rivaliteiten.
Ook hiervoor is er een voordelig tarief van 100€ - i.p.v. 200€ - voor de teams die zich inschrijven voor 10 februari.

De favorietjes uit de streek

Zoals het de traditie wil bij de Herock Spa Rally zijn er een aantal specifieke voorwaarden voorzien voor de regionale deelnemers die in 2017 enkel ASAF wedstrijden hebben gereden en eventueel de Herock Spa Rally en de East Belgian Rally. Het inschrijvingsgeld voor hen bedraagt 1150€ (voor 10 februari), 1250€ (na 10 februari) en 1350€ (voor last-minute inschrijvingen).

Je ziet het, de organisator van de Spa Rally neemt opnieuw meer initiatieven opdat nog meer deelnemers op een voordelige manier zouden kunnen deelnemen aan de 2018 editie, die er trouwens al veelbelovend uitziet !

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen