× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

19-01-2018

Geslaagd eindejaarsfeest voor de baanposten, maar...

Geslaagd eindejaarsfeest voor de baanposten, maar...

Afeglopen zaterdag was er in Dadizele het eindejaarsfeest voor de baanposten. In navolging van de vorige editie werd terug een gratis bingo gespeeld. "Wij zijn dan ook trots te kunnen melden dat we voor meer dan 3000€ aan prijzen konden uitdelen en ieder aanwezige huiswaarts trok met iets." aldus organisator Filiep Forrest.

De ene prijs was al leuker dan de andere, maar er waren 200 personen dus had men ook 200 prijzen voorzien. Volgende prijzen werden verloot: 

Foto op aluminium - geschonken door rallylovers
3 CB toestellen - 1 geschonken door piloot Frank Baert - 2 door Autoclub Dadizele
12 dekbedovertrekken van Niky Vankets - Melissa Debackere GEKO
10 aankoopbons van € 50 - geschonken door GSI
20 aankoopbons van € 20 - geschonken door Alltec Seys
Daarnaast werd de prijzenpot gevuld door Hemicuda , de firma Verschaeve, TAC , trofee schop Thalieu, video Pincket en Dezuttere  en auto club Scuderia.

"Vier baanposten hadden 17 diensten op Vlaamse proeven  en gingen zodoende ook met een flinke beloning huiswaarts. Wij danken nogmaals de milde schenkers." aldus Filiep die toch wat ontgoocheld was naar de inbreng van piloten... "Verleden jaar kon ik 8 CB zenders wegschenken en had ik maar een zeven tal piloten aangeschreven en dit jaar stel ik vast dat er slechts 1 toestel geschonken werd door een piloot... Zonder baanposten geen rally! Ik hoop dat we volgend jaar uit die hoek op iets meer steun kunnen rekenen..."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be