× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

13-01-2018

2018 - Freek Vanbeveren hoopt op een deelname in Ieper met 208 R2

2018 - Freek Vanbeveren hoopt op een deelname in Ieper met 208 R2

2017 was nog maar het tweede seizoen voor Freek Vanbeveren, met de Peugeot 208 R2 van Pevatec werden 3 wedstrijden gereden. Ook in 2018 wil Freek graag verder rijden met deze R2, maar zoals vaak is het budget de struikelblok.

"Alles is nog nit 100% zeker, maar normaal gezien starten we ons seizoen opnieuw met de Rally van de Monteberg. Alles daarna hangt af van het gevonden budget. Graag hadden we opnieuw Wervik gereden, om hopelijk onze verassende overwinning van vorig jaar te verdedigen. Daarnaast denken we in de richting van ORC, Staden en Kortrijk. Maar alles hangt af of we samen met onze sponsors een budget kunnen vinden om in Ieper te rijden. Hier zijn we volop voor aan het werk, maar het definitieve programma staat nog lang niet vast. Als alles goed gaat dan kiezen we opnieuw voor een 208 van Pevatec."

Freek Vanbeveren wil ook zijn trouwe sponsors bedanken: Euro-kart, VDBPC optimalisatie motormanagement, Grondwerken Frank De Muer, Electro Demolder, RDS electronics en BiBaBoe-gifts. Wie Freek wil steunen kan ook komen meerijden in de Kart Trophy Vanbeveren & co op 3 maart in Euro-kart te Poperinge.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen