× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

10-01-2018

Eerste info Rallysprint van Moorslede

Eerste info Rallysprint van Moorslede

2017 was voor de club een goed jaar. ACD werd versterkt met een gedreven groep medewerkers die op vele rally’s aanwezig waren om een handje toe te steken. Op deze manier heeft de club ook haar steentje bijgedragen aan de rallysport in het algemeen.

"Autoclub Dadizele en zijn medewerkers wenst iedereen een gezond en sportief 2018 toe. Tijdens het weekend van 10 en 11 maart hebben wij opnieuw de eer om het VAS rallykampioenschap te openen. Na de vele positieve commentaren, van de deelnemers, op onze nieuwe klassementsproef verleden jaar, werd besloten om niets te wijzigen aan de omloop. De KP is een mix van vele situaties. Snel, technisch, onverhard, beton, asfalt, gladde situaties, haarspeldbocht, kortom een beetje van alles is er terug te vinden.  Kortom de ideale opwarmer om het nieuwe seizoen aan te vatten, om het wagengevoel terug te krijgen na de winterstop."

De gezellige dorpskern van Dadizele is opnieuw het middelpunt van het rallysprintgebeuren. Terwijl de mannen zich vergapen aan de bolides kunnen de vrouwtjes er lekker genieten van de plaatselijke middenstand.

Vanaf 12 januari kan er ingeschreven worden. Het reglement is terug te vinden op onze website www.rallysprintmoorslede.be. Affiches zijn vanaf vrijdag 12 januari af te halen in café De Pompeschitter of bij de sponsors.

Voor verdere informatie : info@rallysprintmoorslede.be - www.rallysprintmoorslede.be

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen