× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

10-01-2018

Eerste info Rallysprint van Moorslede

Eerste info Rallysprint van Moorslede

2017 was voor de club een goed jaar. ACD werd versterkt met een gedreven groep medewerkers die op vele rally’s aanwezig waren om een handje toe te steken. Op deze manier heeft de club ook haar steentje bijgedragen aan de rallysport in het algemeen.

"Autoclub Dadizele en zijn medewerkers wenst iedereen een gezond en sportief 2018 toe. Tijdens het weekend van 10 en 11 maart hebben wij opnieuw de eer om het VAS rallykampioenschap te openen. Na de vele positieve commentaren, van de deelnemers, op onze nieuwe klassementsproef verleden jaar, werd besloten om niets te wijzigen aan de omloop. De KP is een mix van vele situaties. Snel, technisch, onverhard, beton, asfalt, gladde situaties, haarspeldbocht, kortom een beetje van alles is er terug te vinden.  Kortom de ideale opwarmer om het nieuwe seizoen aan te vatten, om het wagengevoel terug te krijgen na de winterstop."

De gezellige dorpskern van Dadizele is opnieuw het middelpunt van het rallysprintgebeuren. Terwijl de mannen zich vergapen aan de bolides kunnen de vrouwtjes er lekker genieten van de plaatselijke middenstand.

Vanaf 12 januari kan er ingeschreven worden. Het reglement is terug te vinden op onze website www.rallysprintmoorslede.be. Affiches zijn vanaf vrijdag 12 januari af te halen in café De Pompeschitter of bij de sponsors.

Voor verdere informatie : info@rallysprintmoorslede.be - www.rallysprintmoorslede.be

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen