× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

08-01-2018

2018 : Guino Kenis gaat voor titel met M3, maar ook de Mini en de BMW 2002 worden van stal gehaald

2018 : Guino Kenis gaat voor titel met M3, maar ook de Mini en de BMW 2002 worden van stal gehaald

Het seizoen 2017 was goed gevuld voor Guino Kenis, in de Legend Boucles reed hij met de BMW 2002 om vanaf de Haspengouw in het BRC te rijden met de Mini WRC. Vanaf de Sezoensrally werd gekozen voor de M3 in het BRC en het seizoen sloot Guino af met de organisatie van de Kempenrally. 

Voor het komende seizoen heeft de BMW dealer uit Turnhout ook reeds zijn plannen klaar. "We gaan afwisselend van start met de BMW's en de Mini WRC. In Bastogne ga ik net zoals vorig jaar opnieuw rijden met de 2002, die ondertussen volledig is heropgebouwd. Daarna starten we aan het Historic BRC met de BMW M3. Onze ambitie is om met deze M3 een gooi te doen naar te titel."

Maar ook de fans van de Mini WRC zullen niet op hun honger blijven zitten. Naast het Belgisch kampioenschap wil Guino nog enkele regionale wedstrijden rijden met de Mini. "We starten zeker in de Titanic sprint en de Shortrally van Kasterlee met de Mini. Daarnaast staan ook nog een Mini event in Mettet en nog enkele rally’s in Wallonië op het programma.
Net zoals vorig jaar zou ik ook graag enkele buitenlandse wedstrijden rijden, maar dat zal deels afhangen van het verloop van het BRC... Ik hoop om zeker 1 of 2 wedstrijden te kunnen rijden op onverhard, maar we zien wel. Deelnemen aan een rallycross wedstrijd hier in Arendonck staat ook op mijn verlanglijstje voor 2018."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen