× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

21-12-2017

Organisatie blikt terug op geslaagde Kempenrally en zal evalueren of er een vervolg komt.

Organisatie blikt terug op geslaagde Kempenrally en zal evalueren of er een vervolg komt.

Afgelopen weekend werd voor het eerst in lange tijd de Kempenrally opnieuw gereden. De reacties van toeschouwers en deelnemers waren grotendeels positief en ook de organisatie blikt moe maar voldaan terug op deze eerste editie Kempenrally - New Style.

 "Sommige deelnemers hadden vooraf bedenkingen over het parcours maar dit was veel technischer en mooier dan ze hadden gedacht. Zo bleek het op de meeste proeven moeilijk om aan een gemiddelde van 80km/u te geraken, mede door plaatsing van stempelcontroles en chicanes op doordachte locaties. Ook het feit dat ze niet mochten verkennen, maakte het er niet gemakkelijker op. Ik denk wel dat de meesten het leuk vonden, of toch tenminste een uitdaging om eens op kaart te rijden." aldus Han De Bock in naam van de organisatie. 

In de laatste weken voor de wedstrijd werd het allemaal even wat hectisch voor de organisatoren, maar door de inzet van de volledige ploeg merkten de deelnemers en toeschouwers daar weinig of niets van. 

Door middel van een inputronde aan deelnemers, betrokken gemeentes en de 500 medewerkers zal de Kempenrally 2017 nu worden geëvalueerd. Het voltallige bestuur is op het eerste zicht positief, maar is er zich van bewust dat de bestuursploeg moet worden uitgebreid. "En we moeten zeker ook nog de financiële kant bekijken en dan beslissen we of er al dan niet een volgende editie komt."

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Verwante artikelen