× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MR Solar

21-12-2017

ConXion Omloop van Vlaanderen werkt met (ver)nieuwde ploeg aan editie 2018

ConXion Omloop van Vlaanderen werkt met (ver)nieuwde ploeg aan editie 2018

Na de editie 2017 werd het bestuur van de ConXion Omloop van Vlaanderen verrast door het ontslag van Joost Demeestere, voorzitter en wedstrijdleider. Joost werd bestuurslid in 1983 en nam de fakkel over van Marc Maesen als voorzitter over in 2013.

Na dit ontslag was het even opvallend stil rond de ConXion Omloop van Vlaanderen... De overgebleven bestuursleden bleven echter niet bij de pakken zitten en werkten achter de schermen hard aan de editie 2018.

"Eerst en vooral bedanken we Joost voor zijn jarenlange toewijding en zijn ervan overtuigd dat hij achter de Omloop blijft staan. De bestaande ploeg heeft na het ontslag van Joost enkele nieuwe mensen bereid gevonden om met ons hun schouders te steken onder de editie 2018.  Samen met de trouwe sponsors willen we de ConXioN Omloop van Vlaanderen uitbouwen naar een selectieve wedstrijd waarin we nog meer oog zullen hebben voor zowel deelnemers als toeschouwers. Ook Stad Roeselare steunt ons voor de komende edities en is zeer opgezet met de annex wedstrijd voor elektrische wagens.  Dankzij onze “peter” Jimmy McRae was de media aandacht voor deze E-rally erg groot!  In 2018 zijn de elektrische voertuigen zeker terug welkom!" aldus Marc Vandemoortele van Automobiel Club Midden Vlaanderen. 

De editie 2018 van de Omloop zal voor het 7de jaar op rij  gesteund worden door trouwe hoofdsponsor ConXioN. Met een aangesterkte groep enthousiastelingen wordt er gewerkt aan een vernieuwde versie van de 59ste ConXioN Omloop van Vlaanderen. Het bestuur heeft enkele extra lange KP’s op het verlanglijstje en ook het assistentiepark zal optimaler ingedeeld worden. Kortom deze vernieuwde groep van Roeselaarse autosportliefhebbers bundelen hun krachten om de “Omloop” een duwtje in de rug te geven naar een 60ste editie toe van de oudste rally van België.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen