× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

13-12-2017

East Belgian Rally in Open Nederlands Rally Kampioenschap

East Belgian Rally in Open Nederlands Rally Kampioenschap

De East Belgin Rally van volgend seizoen zal opgenomen worden in het Open Nederlands Rally Kampioenschap. De KNAF, de Nederlandse tegenhanger van de RACB, maakte de kalender bekend en de East Belgian Rally in St-Vith staat als voorlaatste manche op de kalender.

De EBR stond in 2010 en 2017 al op de kalender van het Nederlands kampioenschap, helaas was er dit jaar maar weinig of geen Nederlandse interesse in de East Belgian Rally. In 2010 kregen we wel een heel sterke Nederlandse delegatie met o.a. Erik van Loon, Mark van Eldik, Gert Huzink, Erik Bolhaar, Arjen de Koning, Timo van der Marel, Jab de Winkel, Hans Weijs, Hein Jonkers, Ferdi Biesheuvel, Martin van Iersel, Dirk Gervelink, Noortje van Gennip, Erik Morée en de jonge Hermen Kobus.

Zoals we eerder reeds lieten weten staat de Rallye de Wallonie op de kalender van de Nederlandse Eurol R5 Rally Challenge.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Solar
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen