× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

13-12-2017

Wie doet zoals ons en helpt om een prijzenpot samen te stellen voor het feest van de baanposten...

Wie doet zoals ons en helpt om een prijzenpot samen te stellen voor het feest van de baanposten...

 Op het einde van ieder rallyseizoen is er traditioneel voor alle baanposten een eindejaarsfeest. Op dit feest is er een gratis bingospel, maar de inrichters van het feest zijn nog op zoek naar wat prijzen om te verdelen.

"Vorig jaar zijn er een zevental rallypiloten mee gestapt in mijn project, maar ik kan moeilijk elk jaar bij dezelfde mensen aankloppen." vertelde organisator Filiep Forrest ons. "Vorig jaar hadden we 8 CB toestellen en een hoop andere prijzen, het zou natuurlijk leuk zijn als er terug enkele CB toestellen bij zouden zijn, maar dat zien we wel. Wie zo een toestel wil schenken heeft de mogelijkheid tussen dit zelf te bestellen of dit over te laten aan ons."

Prijzen worden door de organisatie zelf opgehaald bij de schenker.

Wij geven alvast het goede voorbeeld en schenken een foto op alu (naar keuze) ter waarde van €140, wie volgt ons voorbeeld? 
Meer info via Filiep Forrest 0475221795.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Solar
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica