× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be MR Solar

09-12-2017

2018 - Dennis Degroote wil scoren in VAS kampioenschap

2018 - Dennis Degroote wil scoren in VAS kampioenschap

De feestdagen zijn kortbij wat wil zeggen dat 2017 op zijn laatste benen aan het lopen is, ook voor Dennis Degroote en copiloot Wander Willemyn.  

"Wij kijken terug op een superseizoen 2017 waar wij enorm veel progressie hebben gemaakt. Onze doelstelling was van in het begin van het seizoen stelselmatig aan onze snelheid te gaan werken en hiermee op te gaan schuiven in het klassement en dit is ons gelukt. Diverse ereplaatsen werden ons deel. In bepaalde wedstrijden waren we vooraan te vinden maar kregen af te rekenen met mechanische problemen.  Kortom missie geslaagd.
Daarom hebben we besloten om volgend seizoen de aanval in te zetten naar een top 3 plaats in het VAS-kampioenschap. De wagen zal ook voorzien worden van een nieuwe livery maar dat is nog even een geheimpje..."

Als voorbereiding op de VAS wedstrijden zullen in februari en maart nog 2 ASAF koersen worden gereden, ook staan met de Omloop van Vlaanderen en de TAC weer 2 BRC wedstrijden op de kalender van Dennis en Wander. 

18 februari : Boucles Claviéroises ASAF
4 maart : Rallysprint L’ Homme ASAF
11 maart : Rallysprint Van Moorslede VAS
7 april : TAC rally BRC
6 mei : Monteberg rally VAS
27 mei : ORC rally VAS
9 juni : Wervik rally VAS
8 juli : TBR rallysprint VAS
12 augustus : rally van Staden VAS
26 augustus : Shortrally van Kasterlee VAS
31 aug- 1 sept : Omloop van Vlaanderen BRC
20 oktober : Hemicuda VAS 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Verwante artikelen