× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

09-12-2017

Nederlandse Eurol R5 Rally Challenge komt naar Rallye de Wallonie

Nederlandse Eurol R5 Rally Challenge komt naar Rallye de Wallonie

Vorig jaar werd in Nederland naast het nationale kampioenschap ook de Eurol R5 Rally Challenge opgericht. Deze Cup gaat volgend seizoen opnieuw door, maar beperkt zich niet meer tot wedstrijden op Nederlandse bodem en zal nu 5 wedstrijden tellen...

De Cup zal openen in België met de Rallye de Wallonie in en rond Jambes van 27 tot 29 april. Daarnaast staan de ELE Rally (1-2 juni), de GTC Rally (14-15 juli), de WRC wedstrijd in Duitsland (17-19 augustus) en de Hellendoorn (15-16 september) op de (voorlopige) kalender. 

Voor de Wallonie is de komst van deze Nederlandse cup zeker een meerwaarde. Vorig jaar werd Hermen Kobus (Skoda Fabia R5) kampioen in deze Challenge, andere bekende deelnemers waren Bob de Jong (DSR R5 / Hyundai i20R5), Henk Vossen (Ford Fiesta R5), Bernhard ten Brinke (Skoda Fabia R5) en Kevin van Deijne (Ford Fiesta R5).

Meer info: www.eurolr5rallychallenge.com

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen