× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

20-11-2017

Voorstelling Zaniboo teams Rally van Kortrijk

Voorstelling Zaniboo teams Rally van Kortrijk
Voorstelling Zaniboo teams Rally van Kortrijk

In de gebouwen van Zaniboo in Zwevegem werden deze avond de Zaniboo-teams voorgesteld voor de Rally van Kortrijk. Het bedrijf kleurt natuurlijk al geruime tijd de Skoda Faboa R5 van kersvers kampioen Vincent Verschueren, maar in de rally van Kortrijk komen nog verschillende teams in hun kleuren aan de start. 

De meest opvallende wagen aanwezig op de voorstelling was de wagen van Paul Lietaer. De thuisrijder viert in Kortrijk zijn 40ste jaar als piloot en pakt uit met een Skoda Fabia WRC. "Het zal weer wat aanpassen zijn, maar ik denk dat ik wel snel overweg kunnen met deze Fabia. Toen ik keek voor een WRC te huren keek ik ook naar een Impreza S10, maar uiteindelijk sprak deze Fabia met het meest aan." vertelde een ontspannen Paul Lietaer ons. 

Paul kon ook nog meegeven dat de bouw van zijn Opel Manta 400 op schema zit. Ergens midden december zou de Manta klaar zijn, het debuut is voorzien voor begin 2018. 

Verder waren ook de gloednieuwe Opel Ascona 400 van Tom Tytgat aanwezig en 2 wagens die zullen voorrijden in Kortrijk. Danny Eggermont en Stefaan Crombez besturen de Opel Kadett van TT Autosport en Tone Vanheede en Tom Eggermont delen een originele 2CV.

Meer foto's op de facebook-pagina van rallylovers...

 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen