× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

15-11-2017

Paul Lietaer viert 40 jaar rallysport met Skoda Fabia WRC in Kortrijk

Paul Lietaer viert 40 jaar rallysport met Skoda Fabia WRC in Kortrijk

Paul Lietaer is al vele jaren de publiekslieveling met zijn Ford Escort MKII of met de Subaru Legacy, maar voor zijn 40 jaar in de rallysport te vieren pakt hij uit met een WRC voor de Rally van Kortrijk. "We wilden nog eens iets speciaals doen," bevestigde Paul ons deze avond.

"Samen met de partners die me al het ganse seizoen steunen hebben we beslist om een Skoda Fabia WRC te huren voor de Rally van Kortrijk. Ik heb al eventjes getest met de wagen en ben toch wel onder de indruk. Maar we reden nog maar een vijf-tal kilometer, in de loop van volgende week gaan we uitgebreid testen."

In 1977 reed Paul Lietaer met een Opel Kadett zijn allereerste Rally van Kortrijk. In de Omloop van Vlaanderen 1998 maakte hij met een Subaru Impreza zijn debuut in een WRC, na een eenmalig optreden met een Corolla WRC in de TBR van 2006 reed hij van 2008 tot midden 2015 met diverse types Subaru Impreza WRC. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen