× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

11-11-2017

Vijfde Porsche in Kortrijk voor... Pieter-Jan Maeyaert

Vijfde Porsche in Kortrijk voor... Pieter-Jan Maeyaert

Gisteren konden we reeds melden dat Kevin Abbring, Tim Van Parijs, Marc Duez en Laurent Vanneste aan de start komen in Kortrijk met een Porsche GT3. Vandaag kunnen we nog een vijfde Porsche aankondigen voor de populaire Rally van Kortrijk...

Pieter-Jan Maeyaert zal in Kortrijk immers ook met een Porsche 997 GT3 aan de start komen. 

"We hebben deze middag beslist om met de Porsche te rijden in Kortrijk," bevestigde Pieter Jan ons in een gesprek. "We zullen rijden met de Porsche van Chris Debyser en Kristof Goethals. We willen eens aanvoelen wat deze machine kan en als we daarmee over weg kunnen. We zien er alvast naar uit!

Aan het stuur van zijn Ford Escort MKII was Maeyaert een publieklieveling, met deze Porsche GT3 zal dit waarschijnlijk niet anders zijn.  Eerder zagen we reeds dat de Ford Fiesta R5 van het Maeyaert Rallyteam te koop staat... Mogelijks worden in Kortrijk voorbereidingen getroffen voor 2018??? 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen