× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

11-11-2017

Jelle Vermeire met Ford Fiesta R5 in Rally van Kortrijk

Jelle Vermeire met Ford Fiesta R5 in Rally van Kortrijk

Na zijn geslaagd R5 debuut in Staden zal Jelle Vermeire in Kortrijk opnieuw het stuur nemen van een Ford Fiesta R5 tijdens de Rally van Kortrijk. 

"Staden was inderdaad goed, het is moeilijk om een pronostiek te maken voor Kortrijk. Volgens wat ik vernam zouden er 13 R5's aan de start komen, als dat effectief zo is zou ik graag ergens in de middenmoot zitten. Een top 5 zou heel leuk zijn!." wist Jelle ons deze middag te vertellen. 

Kortrijk is traditioneel een heel vettig parcours en dat ziet Jelle wel zitten, dat bewees hij in Staden door vanaf de eerste meters in de regen een strak tempo te rijden.
"Dat is inderdaad in mijn voordeel. Voor Kortrijk gaan we ook nog uitegbreid testen met Floral, ik wil immers goed voorbereid aan de start komen." 

Morgen komt Jelle nog aan de start van de Rally van Zuid Limburg in een Ford Fiesta R2T van Team Floral. Normaal gezien ging zijn partner Michelle Demeestere de nota's lezen, maar wegens ziekte van hun dochtertje gaf Michelle forfait en zal Alexander De Brabandere de nota's lezen. In Kortrijk zal Michelle wel de nota's lezen in de Ford Fiesta R5.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen