× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

08-11-2017

Steve Becaert reed vandaag met Fabia R5, met oog op volgend jaar als budget kan gevonden worden...

Steve Becaert reed vandaag met Fabia R5, met oog op volgend jaar als budget kan gevonden worden...

Onder begeleiding van Freddy Loix en Fred Miclotte kon regerend VAS kampioen Steve Bécaert vandaag zijn eerste meters rijden met de Skoda Fabia R5. 

"Echt een wereld van verschil," kon Steve ons bevestigen. "Ondanks dat we niet op representatieve wegen reden voel ik nu al dat de wagen me beter zal liggen dan de DS3. De Skoda is minder agressief en heeft pakken meer koppel."

Steve zou heel graag in 2018 met de ze Skoda Fabia R5 opnieuw een regionaal seizoen rijden aangevuld met een deelname in Ieper en misschien nog een BRC wedstrijd. "Maar dan moeten we wel het budget eerst rondkrijgen. Ik ben daar realistisch in, als we een zelfde budget als dit jaar kunnen vinden gaan we voor de Fabia R5 anders is het misschien opnieuw een EVO... Na het lopende seizoen zit ik samen met de sponsors en zien we wel."

Maar met de Skoda Fabia R5 zal Steve dit jaar zeker nog aan de start komen in de Rally's van Zuid-Limburg en Kortrijk. In deze wedstrijden wil hij vooral de Skoda onder de knie krijgen.

"De VAS titel is niet onze prioriteit, maar het zou natuurlijk wel leuk zijn om deze voor het derde opeenvolgende jaar te kunnen mee naar huis nemen. Om die titel te behalen moet ik zeker aankomen in beide wedstrijden en nog een goed resultaat rijden. Zuid-Limburg stond eigenlijk niet op het programma, maar toen ik na Staden zag dat ik nog een kans had hebben we deze wedstrijd er nog bijgenomen."

In de Rally van Zuid-Limburg start Steve Bécaert met startnummer 2 op de deuren van de Skoda Fabia R5. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen