× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

07-11-2017

Yves Bruneel met Opel Adam R2 in Rally van Kortrijk

Yves Bruneel met Opel Adam R2 in Rally van Kortrijk

De afgelopen drie edities van de Rally van Kortrijk kwam Yves Bruneel steeds met een vierwiel aangedreven wagen aan de start in Kortrijk. In 2015 met een Ford Fiesta R5+, in 2016 met een DS3 R5 en vorig jaar met een heuse DS3 WRC. Dit jaar blijft Yves het merk van zijn werkgever trouw en start hij met een Opel Adam R2.

"Het is voor het eerst in mijn carrière dat ik met een voortrekker ga koersen," vertelde Yves Bruneel ons. "Inderdaad geen 4x4 meer, maar ik kijk er minstens even hard naar uit. Mijn copiloot Mathieu Depotter nam het initiatief om samen de start te nemen in Kortrijk en snel kwamen we ook uit bij een Opel Adam R2."

Voor Yves Bruneel is het ook zijn eerste wedstrijd van 2017, na de Rally van Kortrijk 2016 bleef het even stil rond de piloot uit Ieper. "Ik had inderdaad de helm aan de haak gehangen. Ik heb omzeggens met alles gereden en vond de te zoeken budgetten niet meer realistisch. Maar na een sabbatjaar is de goesting er terug..."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen