× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be
Waregem Oldtimer Event

06-11-2017

Kevin Abbring ruilt BRC in voor WRC-2 samen met Pieter Tsjoen

Kevin Abbring ruilt BRC in voor WRC-2 samen met Pieter Tsjoen

Na een sterk seizoen in het BRC lijkt er een einde te komen aan de samenwerking tussen Peugeot Belux en Kevin Abbring. Pieter Tsjoen ging als co-piloot van Kevin Abbring in de Peugeot 208 T16 op zoek naar een 9de Belgische titel. "Een negende titel zal nu niet voor meteen zijn," wist Tsjoen ons na afloop van de Condroz te vertellen. "Naar wat ik vernomen heb zou Guillaume de Mevius het stuur bij Peugeot krijgen."

In 2018 zullen Abbring en Tsjoen geen gooi doen naar die titel, Pieter wil samen met Kevin enkele proeven van het WRC-2 afwerken met zijn Ford Fiesta R5. 

"We gaan zeker van start in de Monte-Carlo en in Zweden met mijn Fiesta, dat is het enige wat nu vaststaat. De rest hangt af van wat Kevin kan vast krijgen... Ik weet dat Kevin heel veel talent heeft, het zou tof zijn om zijn carrière opnieuw te lanceren en het WRC-2 is dan een betere springplank dan het BRC." aldus Tsjoen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen