× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

22-10-2017

Hans Weijs met nieuwe Schmid BMW 132i aan de start in de 6u van Kortrijk

Hans Weijs met nieuwe Schmid  BMW 132i aan de start in de 6u van Kortrijk

We hebben vorig jaar diverse keren kunnen genieten van smaakmaker Weijs met de krachtige Schmid BMW. In Afsnee werd het afgelopen jaar druk ontwikkeld aan een nieuwe “beast”. Dat gebeurde niet zonder vallen of opstaan en zo bracht een motor breuk toch nog roet in het eten, waardoor de geplande deelnames moesten worden uitgesteld.

Op dit ogenblik worden de laatste loodjes gelegd en zal deze unieke wagen in november uitgebreid worden getest. Weijs en Schmid gaan de samenwerking terug aan en willen in Kortrijk de wagen aan een eerste vuurproef onderwerpen, de winter gebruiken voor verdere optimalisaties en hopen hierbij de basis te leggen voor een mooie seizoen in 2018. Moesten de testen nog niet bevredigend genoeg zijn, start Weijs met zijn eigen Prodrive E30 M3 in Kortrijk. Het rechterzitje zal bemand worden door Yannic Sterken.

Ook Jens Maes zal in Kortrijk aan de start komen met zijn nieuw gebouwde E87 130i uit de stallen van Schmid. Charles Schmid zal voor volgend seizoen nog 2 identieke 130i prepareren, 1 voor verkoop en 1 voor verhuur. “En dan zit het boekje voor 2018 meer dan vol”, dixit Schmid.
Geïnteresseerden kunnen zich maar beter tijdig melden... Met Patrick Diels, Patrick Keyen, Thierry De Fontaine en Jens Maes is er toch al een flinke Schmid vertegenwoordiging op de Vlaamse en Waalse klassementsproeven.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen