× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

29-09-2017

BMW 118 voor Manolito Verhaeghe, Hemicuda is laatste wedstrijd met M3

BMW 118 voor Manolito Verhaeghe, Hemicuda is laatste wedstrijd met M3

We mogen ons opmaken voor het betere schuifwerk van Manolito en zijn BMW E36 in de Hemicuda Rally. Hij wil voor de laatste keer alles geven en komt puur voor het spektakel afgezakt naar Koekelare samen met zijn copiloot Mathieu Dekorte. “Het is inderdaad de bedoeling om het publiek te entertainen in Koekelare met het betere schuifwerk van de E36. Na deze wedstrijd neem ik definitief afscheid van deze wagen en ga ik mij focussen op mijn nieuw project. Acht jaar lang heb ik mij geamuseerd met deze o zo betrouwbare wagen. Amper 4 keer heb ik moeten opgeven door een mechanisch probleem en dat is toch bijzonder weinig in de rallysport.” Aldus Manolito

Na de Rally van Staden besloot Manolito om zijn BMW E36 te koop te zetten en op zoek te gaan naar een waardige vervanger. Het was niet meteen duidelijk voor welke wagen hij uiteindelijk zou kiezen maar begin deze week kregen we dan eindelijk zijn nieuwe bolide te zien. Manolito stelde met trots zijn nieuwe BMW 1 reeks voor op zijn facebook profiel en dat viel in goede aarde bij heel wat rallyfans.

Ik blijf het merk BMW inderdaad trouw. Aangezien BMW over heel betrouwbare wagens beschikt, heb ik gekozen voor een BMW 118i. Voor mij is dit de moderne versie van de E36. Deze wagen weegt minder, beschikt over een stevige ophanging en is perfect in balans qua gewichtsverdeling.  Het is de bedoeling om na de Hemicuda rally te starten met mijn nieuw project. Momenteel is de BMW 118i nog een standaardwagen en moet deze een hele make-over krijgen. De kas moet gezandstraald worden, er moet een nieuwe rolkooi aangeschaft worden en we hopen om volgend jaar in de Rally van Staden de nieuwe bolide te kunnen voorstellen.
Hopelijk kan ik de E36 voor een mooie prijs van de hand doen en zou ik graag nieuwe sponsors willen aantrekken voor dit nieuwe project. Ook organiseer ik op 15 oktober een BBQ ten voordele van rallyteam Verhaeghe – Dekorte. Dit gaat door in zaal het Blommenhof te Staden. Met dit alles hoop ik om het nodige budget bij elkaar te krijgen en de wagen klaar te stomen voor de 2de seizoenshelft van het rallyseizoen 2018.
” Aldus Manolito

Wie interesse heeft in de Bmw 325i E36 kan via deze link de nodige informatie bekomen. Familie, vrienden, supporters of sympathisanten die graag barbecue willen komen eten, kunnen contact opnemen met Manolito Verhaeghe of Mathieu Dekorte. Alle nodige informatie over het eetfestijn kan u hier vinden.
Personen die zich geroepen voelen om dit nieuwe project te steunen door middel van sponsoring kunnen uiteraard ook terecht bij Manolito.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen