× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

12-09-2017

Reeds 5 R5 wagens voor East Belgian Rally - nog wachten op de Nederlanders...

Reeds 5 R5 wagens voor East Belgian Rally - nog wachten op de Nederlanders...

De deelnemerslijst voor de komende East Belgian Rally telt momenteel 36 deelnemers, met daaronder reeds de R5 van Vincent Verschueren (Skoda Fabia), Alain Litt (Ford Fiesta), Cedric De Cecco (Peugeot 208), Kevin Hommez (Peugeot 208) en Adrian Fernemont (Ford Fiesta).
Maar het is nog wachten op de komst van Kevin Abbring (Peugeot 208) die na Oudenaarde liet uitschijnen zeker aan de start te komen. Net zoals Manuel Canal Robles die de RSR Skoda Fabia WRC heeft gehuurd voor de EBR en de Condroz.

De East Belgian Rally staat dit jaar terug op de kalender van het Open Nederlands Rally Kampioenschap en dat kan nog voor enkele leuke namen zorgen... Hermen Kobus (Skoda Fabia R5) en Bob De Jong (DS3 R5) lieten in het begin van het seizoen reeds weten dat ze in Sankt Vinth aan de start komen. En waarom ook niet hopen op Hans Weijs die hier vorig jaar aan de start kwam met de Ford Fiesta R5... 

Van Belgische zijde lijkt ook realistisch dat Cedric Cherain en Guillaume Dilley ook aan de start komen... 

Daarnaast kijken we ook uit naa de strijd in het historic kampioenschap, Robin Maes (M3) neemt het op tegen Stefaan Prinzie, maar thuisrijder Hermann Rainer en de Nederlander Mats van den Brand lijken de te kloppen mannen voor de eindzege.

MR Solar
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen