× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

08-09-2017

Iedereen welkom om van de Clio 2 Challenge te proeven tijdens Rally van Doornik

Iedereen welkom om van de Clio 2 Challenge te proeven tijdens Rally van Doornik

U bent in het bezit van een Clio 2 rallywagen en niet ingeschreven in onze Challenge 2017? Dan is er de mogelijkheid aan om gedurende het weekend van 7 en 8 oktober te proeven van de schitterende ambiance van dit kampioenschap ter gelegenheid van de Rally van Doornik. 

Wat kunnen we jullie voorstellen: 

• Eenmalige deelname aan teams die niet ingeschreven zijn op jaarbasis in onze challenge. 
• Voor deze teams laten we een vrije bandenkeuze toe. 
• De inschrijvingsprijs die wij vragen voor deze rally is 60€ MAAR : de inschrijvingsprijs te betalen aan de organisatie 
bedraagt slechts 270€ i.p.v. 330€!!! (m.a.w. de deelnameprijs blijft hetzelfde, wel vermelden op jullie inschrijvingsformulier : “Participant Clio2 Rally Challenge”) 
• Aparte zone voorzien in het assistentiepark voor onze Challenge: Kom proeven van de schitterende ambiance die hier heerst. Alle Clio 2 Rally Challenge deelnemers staan hier samen rond onze centrale tent. 
• Als klap op de vuurpijl: We schenken, met dank aan Euro-Metropole, aan de winnaar van de Rally van Doornik in onze Clio 2 Challenge een gratis deelname aan deze rally in 2018!!! 

Aarzel niet langer en schrijf jullie nu in, het kost je niks, en je kunt misschien volgend jaar gratis deelnemen aan de Rallye de Tournai 2018!!! Contactgegevens: info@clio2rallychallenge@gmail.com 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen