× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

01-09-2017

Didier Ceenaeme kocht BMW E21 ex-Dereu

Didier Ceenaeme kocht BMW E21 ex-Dereu

Didier Ceenaeme kwam in de Rally van Staden voor het eerst aan de start met de BMW E21 die hij kocht van Wim Dereu. "De wagen stond al 3 jaar stil bij Wim en ik vond het jammer dat deze daar stond te verkommeren..."

De wagen werd door Didier aangekocht en volledig onder handen genomen. Zo kreeg de wagen een M3 motor en werd ook volledig in een nieuwe look gezet.

"Voor de Rally van Staden was de wagen juist klaar. We hadden in gehoopt er mee aan de finish te komen, maar dit is helaas niet gelukt. De eerste proef in de gietende regen was ik voorzichtig, ik wist immers nog niet echt goed hoe de wagen zou reageren omdat hij onderin redelijk bruut is.
Op de derde proef over de grote baan kwam de wagen hard op de grond. Ik had het kruispunt verkeerrd ingeschat met als gevolg een Uniboll afgebroken en tweehonderd meter verder de cardan as afgebroken en over en out!
"

De volgende wedstrijd is het Criterium in de Omloop van Vlaanderen. "De wagen staat opnieuw startklaar, nu hopen dat we kunnen uitrijden en ons amuseren, dat is het belangrijkste... "

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen