× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

31-08-2017

Voorstelling Hyundai's E-Rally bij GSI en i-clinic in Roeselare

Voorstelling Hyundai's E-Rally bij GSI en i-clinic in Roeselare

Deze avond werden bij GSI Informatix i-clinic.be in Roeselare de twee Hyundai's voorgesteld voor de komende E-Rally. Hyundai is prominent aanwezig in de E-Rally tijdens de Omloop van Vlaanderen, het Koreaanse merk voorziet een wagen voor rally-legende Jimmy McRae genavigeerd door GSI zaakvoerder Stephen Vankemmel en een tweede wagen voor Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere genavigeerd door Ruben Wostyn, de zaakvoerder van boekhoudkantoor Roslar.

"Toen ik hoorde ven deze E-Rally was ik meteen enthousiast," vertelde Stephen Vankemmel ons. "Deze rally voor elektrische wagens is uniek en snel kregen we ook officiële steun van Huyndai. Voor mij zal het bovendien ook mijn debuut zijn als co-piloot, en dan meteen nog naast Jimmy en in een elektrische wagen..."

"Jimmy en Stephen hebben nog geluk", vult bart Foulon van Huyndai Foulon aan. "Zij beschikken over een Ioniq plug-in, wat wil zeggen dat ze naast de elektrische motor ook een benzine motor aan boord hebben. Zo kunnen ze zonder probleem meer dan 1000 kilometer afleggen zonder te tanken of op te laden. De wagen van Tom Vandenkendelaere is 100% elektrisch en heeft een actieradius van maximum 280 kilometer. Maar als ze natuurlijk hard gaan rijden, de airco te veel gebruiken of zich laten verwennen in de verwarmde zetels daalt het niveau van de batterij snel..."

Ook het team van Tom Vandenkendelaere en Ruben Wostyn is bijzonder gemotiveerd. Voor deze E-Rally worden de rollen even omgedraaid en zal Tom het stuur nemen en Ruben de nota's lezen, maar dit belet hen niet om een top 3 plaats te ambiëren. "Met onze ervaring durven we zaterdagavond alvast op een podiumplaats te mikken in deze 1° E-rally." besluit Ruben Wostyn. 

Meer foto's van deze voorstelling op de facebook pagina van Rallylovers

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen