× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be

24-08-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Jeroen Vanhoutte

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Jeroen Vanhoutte

De overwinning in Divisie 1 – 2 was in zicht maar... Tijdens de voorgaande weken voor de Rally van Staden werd de Subaru klaargestoomd en voorzien van een andere mapping, wij keken dan ook vol ongeduld uit naar de wedstrijd op 15 augustus om de wagen te kunnen testen ter voorbereiding voor de Omloop van Vlaanderen.

Dat wij in Stefaan Tsjoens onze meerdere moeten herkennen, weten wij al langer. Stefaan is supersnel met de Megane en heeft aan wedstrijdritme geen gebrek. Maar na de lekke band van Stefaan kwamen wij plots aan de leiding in divisie 1-2 met meer dan 2 minuten voorsprong. Dat het een seconden strijd zou worden wisten we, want Stefaan was bezig aan een serieuze remonte.

We starten de laatste klassementsproef met een voorsprong van 39 seconden, maar... Op een haakse rechtse bocht liep het mis, we nemen de bocht met de handrem, zoals voorgaande doortochten maar de Subaru schuift iets te ver en de motor slaat af. Bij een poging om de motor terug aan de praat te krijgen slaat deze een tweede maal af en krijgen de eerste seconden niet het volle vermogen. Aan de finisch krijgen wij te horen dat wij de eerste plaats verliezen met 1’08” seconden, bij deze is nog maar eens bewezen dat de prijzen maar verdeelt worden aan de meet.

Toch was onze wedstrijd zeker geslaagd mits wij de wagen hebben kunnen afstellen, dit  met de hulp van de mensen van Van Hoof Sport die de setup van de vering hebben verandert en ons goede raad hebben gegeven.

Verder willen wij nog alle sponsors, supporters, service team en  Van Hoof sport bedanken voor de mooie dag. De volgende wedstrijd in de Omloop van Vlaanderen waar Steven Vandenabeele de nota’s zal voorlezen.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen