× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

23-08-2017

Preview - Short Rally van Kasterlee - Mats Van Den Brand

Preview - Short Rally van Kasterlee - Mats Van Den Brand

Na de opgave in de GTC Short Rally - zie ook in de nieuwsbrief hiernaast - was er een heleboel werk om de M3 terug wedstrijdklaar te krijgen. Meteen na de gemiste overwinning in Achtmaal stonden de neuzen van het team snel weer allemaal in dezelfde richting want Rally Kasterlee wilden we niet missen ! 

Onze M3 die vorig jaar zevende algemeen en eerste historic werd in Rally Kasterlee staat mooi op de affiche van deze editie, waarvoor dank aan de organisatie. Die zag ons opnieuw graag aan de start verschijnen, iets wat we zelf ook willen want het is een compacte, gezellige, Belgische wedstrijd en een ideale gelegenheid voor suppor-ters om ons te komen aanmoedigen. We zien het daarnaast ook als een test op ware grootte voor een andere Belgische wedstrijd later dit jaar... 

Mats VD Brand: "De GTC Rally liep voor ons anders af dan we hoopten voor de start van de laatste KP. Het team heeft weer hard gewerkt en dankzij de steun van mijn trouwe partners staat de M3 er weer top bij. Hopelijk kunnen we nu in de Rally van Kasterlee ons visitekaartje opnieuw afgeven. Deze wedstrijd zal eveneens gebruikt worden als voorbereiding voor de East Belgian Rally, een manche van het Belgisch Rallykampioenschap die nog met stip in onze agenda genoteerd staat.

Eddy Smeets: "Ik kijk alweer uit om aan de slag te gaan met Mats. Ik ben een tijdje niet goed geweest van het bittere einde in Achtmaal maar we hebben er anderzijds ook weer uit geleerd. De overwinning daar was de perfecte beloning geweest om het team te bedanken voor het harde werk dat ze presteerden om de M3 klaar te krijgen. Dat is nu opnieuw het geval, dus This one is for the team. We hopen ze in Kasterlee een eerste keer te bedanken met een mooi resultaat en dat dan eind september ook nog eens over te doen op BRC-historic niveau in Sankt-Vith. "

In Kasterlee staan er nu zondag 26 augustus 2017 twee keer 4 KP’s op het programma: Retiesheike (7 km) en De Hese (8 km). Het wedstrijdcentrum is gelegen nabij de manège De Vier Dagmaelen (Retiesebaan 224 - 2460 Kasterlee). www.rallykasterlee.be.

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen