× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

14-07-2017

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Brecht Lievens

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Brecht Lievens

De TBR Rally Sprint waar Brecht en Benny terug de eerste keer samen in de wagen kropen achter hun ongeval van vorig jaar met de Opel Manta.

Dit zijn de Woorden van Benny Vanhaelewyn (Co-piloot & Sponsor) na de TBR Rally. "Na het uitvallen van Brecht & Bram in de Rally van Wervik met problemen van de achteras  en nog de TBR Rally en Omloop Van Vlaanderen van vorig jaar in ons achterhoofd starten we met gemengde gevoelens… Na een goede verkenning zaterdag hadden we toch een goed gevoel.

Zondagmorgen waren we vroeg uit de veren en toen we de wagen gingen halen op het wagenpark besloten we rustig te starten en het vertrouwen ging wel komen. Op naar de eerste ronde, terug zoals verleden jaar... Ongeval en wachten... Na geringe tijd was het aan ons, we starten vlot en ik voelde dat het vertrouwen terug kwam. Ik liet Brecht gewoon zijn ding doen en besloot hem niet te forceren. Na een km of 10 voelde ik een rare trilling.  Ik zei tegen Brecht: "Is dit hetzelfde als in Wervik? " Wat hij ook bevestigde.
Bijna aan het einde van de kp zagen we een vriend van Brecht die eraf was gegaan... Kort erna gingen we ook rond op de gladde wegen rond Oekene. Gelukkig was er niets gebeurd. Verder verliep de eerste ronde goed. Terug naar het service met een klein hartje. Wat is er aan de wagen?

Gelukkig had het service team het vlug gezien. Er waren enkele bouten uit de aandrijfas verdwenen. Vlug navraag gedaan om de juiste bouten bij enkele collega’s en het probleem was opgelost. Op naar de 2de ronde. Na terug een tijd te wachten door weeral enkelen die eraf gegaan waren konden we terug van start. Ik zei tegen Brecht : "Nu gaan we er een lap opgeven”.

We vertrokken en het liep goed.  Het vertrouwen was er en Brecht had de Bmw goed onder controle. Met enkele mooie passages (sideway) als gevolg,  vuurde ik Brecht verder aan. Ik kon hem op geen enkel foutje meer betrappen  (hopelijk hij mij ook niet …). Aan de finish hadden we een goeie halve min rapper gereden en de wagen was top. Op naar de derde ronde.  Terug wachten want er waren weer enkele eraf gegaan. De wegen werden alsmaar gladder en vuiler. Terug vertrokken ging het terug vlot en de ene mooie passage na de andere volgde…..

Zo werd ook de vierde ronde afgewerkt en stonden we op de 32ste plaats algemeen terwijl we na de eerste ronde 49ste stonden.  W e waren zeer tevreden. Nu konden we eindelijk samen eens over het podium rijden, maar spijtig genoeg stond er geen….

Na een warme heerlijke dag konden we met een goed gevoel naar huis. Dank aan het serviceteam, de supporters ,….ook een proficiat naar het organisatie. Nu op naar Staden 15 augustus  waar Wouter en Nico terug samen van start gaan met de BMW M3."

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen