× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

13-07-2017

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - David Deckmijn

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - David Deckmijn

"Een thuisrally waar we met veel goesting naar uit keken. David is geboren en getogen in Oekene en kent het parkoer op zijn duimpje.

De eerste ronde liet wat op zich wachten door een sortie. Na het wachten was het terug even zoeken naar de concentratie alvorens te starten. De eerste kp reden we wat aftastend en op een degelijk tempo af. Wat resuldeerde in een 26 ste tijd. De 2 de ronde duwden we het gaspedaal wat dieper maar dit resulteerde niet in een betere tijd. Op de verbinding om te tanken ondervonden we wat hinder van de motor. hij draaide niet naar behoren. Terug op service werd er gekeken naar het probleem. Dit werd tijdelijk opgelost.
De 3de ronde gingen er vol voor gaan om toch een goed resultaat te rijden. Met terug wat oponthoud aan de start konden we terug van start gaan. Halverwege de kp hadden we een heel warm moment. Met de stuurkunsten van piloot David konden we gelukkig op baan blijven en op volle snelheid de proef afwerken. Op de 4 de ronde reden we op een goed tempo de kp af maar resuldeerde in 10sec trager dan de vorige rondes. Dat was blijkbaar te wijten aan het probleem dat we hadden na kp 2. Onze motor gaf wat minder power dan normaal. Toch hebben we de TBR rallysprint goed kunnen afwerken met een mooi resultaat 23 ste algemeen en 4 de in klasse 3F.

Dit was waarschijnlijk onze laatste wedstrijd van het seizoen. Nu kijken wat er aan de hand is met de motor en de nodige herstellingen doen. Graag nog een dankwoord aan mecanicien claude voor de goede service en aan alle sponsors die het mogelijk maken om te kunnen rijden. Dikke merci!"
 

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen