× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

10-07-2017

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Gilles Depla

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Gilles Depla

Wat een debuut…..meteen winst in de klasse en een 6de plaats in Div.1/2

Zondag morgen… D-day voor Gilles en Iben! Beiden een onrustige nacht achter de rug maar toch met vertrouwen en vol goeie moed aan de start van hun eerste rally.

"Na al de smsjes en de schouderklopjes en veel goeie raad van supporters en vrienden reden we richting star van onze allereerste KP... Deze werd netjes afgewerkt zonder risico, bij aankomst bleek onze tijd nog eens niet zo slecht te zijn."

"De kop was er af,de zenuwen verdwenen… zo reden we naar het servicepark waar een schare supporters / vrienden / kennissen en familie ons stond op te wachten. Onze 2de kp was al stukken beter, nog wat klein aanpassingen in de nota’s... Met als resultaat 7sec sneller dan onze eerste passage.
Op kp 3  verbeterden we onze tijd met nog eens 6 sec. Dus er zat toch wel progressie in, en amuseerde me rot in die “oude“ Sunny! Een fantastische auto… snelheid en wegligging zijn “bere”!
De laatste kp hebben we vlot en zonder risico afgewerkt... de finish halen was een must!
"

"We sluiten de TBR af met een 6de plaats in DIV 1-2 en met klasse winst !! Een mooier debuut kan ik mij niet voorstellen. De felicitaties na afloop waren dan ook talrijk….waarvoor dank  Ook nog een dankwoordje aan familie en vrienden voor de steun… Onze sponsors, want zonder jullie steun zou het zeker niet lukken... en “last but not least” m’n pa die mij de kans en het vertrouwen geeft gegeven om mijn droom waar te maken.
Allen bedankt en nu op naar de Omloop van Vaanderen!"

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen