× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

07-07-2017

Preview - TBR Rallysprint - Bram Fonteyne

Preview - TBR Rallysprint - Bram Fonteyne

Bram Fonteyne met vertrouwen naar TBR Rallysprint! 

Bram Fonteyne heeft zijn seizoensstart alvast niet gemist en reed al enkele hele sterke wedstrijden. De Rally van Wervik was misschien wel het hoogtepunt van het seizoen tot dusver, waar hij knap 4de werd na Paul Lietaer, Christophe Merlevede en Stefaan Prinzie.

Als ik de deelnemerslijst bekijk dan denk ik dat we opnieuw kunnen meestrijden vooraan in het klassement. Maar ik ga het vel van de beer niet verkopen voordat hij geschoten is. Nu zeggen dat ik zal strijden voor een podiumplaats zou niet slim zijn. Het is en blijft een zeer glad en moeilijk parcours, een foutje is snel gemaakt en dat kan de rest van de dag blijven achtervolgen. We gaan niet als een gek van start gaan, maar we gaan ook niet de kat uit de boom kijken. Na de eerste ronde zal er al veel duidelijk worden.” 

"De Volvo werd voorzien van een nieuwe sper en we hebben tot dusver de wagen (nog) niet kunnen testen. Morgen (vrijdag) gaan we eens wat meters maken om te zien hoe de wagen hierop reageert. Net zoals vorig jaar zal Hervé Boussery de nota’s voor zich nemen. Vorig jaar debuteerde Hervé hier als co.piloot en werden we 7de algemeen bij de historics. Dit jaar zit er misschien meer in maar dat gaan we pas zondagavond zien als we aan de finish staan van de wedstrijd.” Aldus Bram

Verder wist Bram ons te zeggen dat hij de rest van het VAS kampioenschap zal afwerken met de Volvo. Wanneer er zich geen onverwachte zaken optreden zal Bram van start gaan in de Rally van Staden, Kasterlee Shortrally, Rally van Zuid-Limburg, Aarova Rallysprint te Oudenaarde en als afsluiter van het seizoen de 6 Uren van Kortrijk!

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen