× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

05-07-2017

Gilles Depla maakt debuut met Nissan Sunny van vader Hans Depla

Gilles Depla maakt debuut met Nissan Sunny van vader Hans Depla

"In de voetsporen van mn vader..."

Een droom wordt werkelijkheid voor Gilles Depla die komende zondag voor het eerst aan de start staat van een rally sprint. "Ik start er met Iben Deveeuw met de Nissan Sunny van mijn pa." steekt de enthousiaste Gilles van wal. "De Sunny staat al een tijdje stil bij ons in de garage… en het was tijd om hem nog even vanonder het stof te halen."

Velen zullen de Nissan Sunny van Hans Depla wel herkennen aan zijn specifieke geluid (stofzuiger)… maar ook de uitslagen die vader Hans er mee reed in de N3 klasse zijn op zich opmerkelijk. Hans reed met een Sunny GTI van 1994 tot in 2009. 
"Het is dus voor mij een hele eer om met deze wagen te starten. Voor Iben en mezelf is het de allereerste keer in een rallywagen en dat brengt wel een pak zenuwen met zich mee. Samen met een vriend van mijn pa hebben we voor wat budget gezorgd om de auto weer rijklaar te maken… banden, zetels, gordels alles werd vernieuwd, en dit kost een aardig centje!"

Het is de bedoeling om de TBR in eerste plaats uit te rijden zonder schade en zoveel mogelijk te leren. "We krijgen hier en daar wel goeie raad, maar rijden moeten we nog altijd zelf doen. En als we schade rijden dan vrees ik dat het een eenmalig optreden zal zijn… zoniet dan starten we ook in het Criterium van de Omloop van Vlaanderen. Verwacht dus geen topprestatie! Fun en plezier neemt dan ook de bovenhand!
Bij deze wil ik ook alle mensen /vrienden & sponsors bedanken zonder jullie was dit zeker niet gelukt en in het bijzonder mijn pa….Merci!"

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen