× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

23-06-2017

Ypres Rally Shakedown - Neuville toont zijn klasse

Ypres Rally Shakedown - Neuville toont zijn klasse

Sinds enkele jaren zijn de ritten in Nieuwkerke meer dan zomaar een shakedown. De snelste tijd op de Qualifying stage maakt dat je als piloot zelf je startpositie mag bepalen. Op de relatief korte proef reed Thiery Neuville de concurrentie op een hoopje, hij had in de Hyundai i20 op 5.7 kilometer 1.7 seconden voorsprong op de Skoda van Bryan Bouffier. 

Verder bleven de verschillen bijzonder klein; Kevin Abbring volgde als derde maar was slechts 1 duizende van een seconde sneller dan Vincent Verschueren. De vijfde plaats was voor de Zweed Ahlin ook amper 1 tiende van een seconde trager dan Verschueren. 

De pref werd dit jaar aangepast en dit werd op prijs gesteld door het publiek. Er stond een pak volk naast de baan, maar het Neuville-effect kan daar zeker ook voor iets tussen zitten... Deze middag mag Neuville op het podium in Ieper zijn startpositie kiezen. 

# foto-reportage 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen