× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

21-06-2017

Succesvolle Shakedown Ypres Historic Rally

Succesvolle Shakedown Ypres Historic Rally

Het was deze avond opnieuw op de koppen lopen tijdens de jaarlijkse Shakedown van de Ypres Historic Rally. Het volk verzamelde vooral in de eerste honderden meters en vormde een ware mensenhaag, op weliswaar een veilige afstand van de rijweg.

Dit jaar zijn er iets minder deelnemers in de Historic Rally en dat zag je wel tijdens de Shakedown. Het waren veelal dezelfde personen die hun wagen afstelden. Patrick Mylleville kon zijn laatste run niet afwerken met mechanische problemen, de Porschist sukkelde al sinds zijn eerste run met een sputterende motor. 
De Brit David Boston had nog minder geluk, hij ging met zijn Riley 1.5 van de baan en beschadigde zijn wagen nogal hevig (foto op Facebook). c
Didier Vanwijnsberghe was met zijn M3 ongetwijfeld de publiekslieveling, de autohandelaar reed bijzonder spectaculair in de Prodrive M3 en was bovendien ook een van de piloten die het meest kilometers reed op deze oefenritten... 

# Foto-reportage

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen