× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be

20-06-2017

Ypres Rally - Voorstelling Renault Clio R3 Steven Dolfen

Ypres Rally - Voorstelling Renault Clio R3 Steven Dolfen

Gisterenavond werd bij Lukoil Ieper de Renault Clio R3 van Steven Dolfen en Laurent Decroupette aan het publiek voorgesteld. Na de deelname in Wervik werd de wagen door 2Sign voorzien van een volledig nieuwe livery.

Lange tijd werd er door Steven gewerkt om in Ieper aan de start te staan met een R5, maar financieel bleek dit geen haalbare kaart en zo grijpt Steven terug naar de Clio R3.
De laatste weken is er heel veel gebeurt, maar ik zie de Clio zeker niet als een stap terug. Misschien kunnen we later nog eens in een R5 kruipen, maar nu wil ik vooral nog eens genieten van deze Franse schone.” lacht Steven.

"De R3 is de snelste voortrekker die ik ken, enkel is het een heel moeilijke wagen om af te stellen. Uiteraard jammer dat we in Wervik niet langer konden testen, we proberen donderdag nog eens een kleine wijziging aan de ophanging. Theoretisch staan we met de snelste voortrekker van het veld aan de start, maar op hobbelige proeven zoals Watou zijn de R2’s in het voordeel. We zien wel waar we komen, ik wil me vooral amuseren met de Clio en zaterdagavond over het podium kunnen rijden.

Steven en Laurent kregen startnummer 60 op de deuren van de Clio.

Wie nog wil kans maken op een ritje naast Steven in de Clio kan deelnemen aan een wedstrijd bij Lukoil Ieper, je tankt voor minimum € 30 en uit alle deelnemers worden 10 entreekaarten geloot en 1 ritje in de Clio R3 tijdens de shakedown. De actie loopt nog tot woensdag.

Meer foto's op de rallylovers facebookpagina. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen