× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

15-06-2017

Forfait van... Patrick Snijers voor de Ypres Rally

Forfait van... Patrick Snijers voor de Ypres Rally

Helaas moeten we vandaag het forfait melden van het team Snijers - Caesemaeker voor de komende Ypres Rally. Patrick Snijers en co Francis Caesemaeker stonden op de deelnemerslijst met de Porsche 997 GT3 van BMA.

"We keken er echt naar uit, zowel Patrick als mezelf vooral," steekt copiloot Francis van wal. "Het project hebben we niet tot het volledige einde kunnen realiseren. Het blijft een dure sport weliswaar maar dan wel in het kader van vrije tijd en hobby en willen dan ook geen persoonlijke risico’s lopen hierdoor."

In zijn rijk gevulde carrière, met reeds meer dan 10 deelnames in Ieper, won Francis Caesemaeker samen met Bernard Munster de Historic Rally in 2004. Patrick Snijers stond reeds meer dan 30 keer aan de start in Ieper en won de wedstrijd reeds 4 maal.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen