× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be

13-06-2017

Forfait Melissa Debackere voor Ypres Rally

Forfait Melissa Debackere voor Ypres Rally

De laatste weken gaat het Melissa Debackere voor de wind. Na een felbevochten zege in de ORC Canal Rally en een prachtige derde plaats in haar thuisrally van Wervik lijkt de Wervikse pilote op kruissnelheid voor de rest van het seizoen.

Dit is helaas niet waar”, opent Melissa. “De prestaties van de laatste rally’s waren inderdaad uitstekend maar helaas blijkt dat niet voldoende om de rest van het seizoen zorgeloos af te werken.
Door het laattijdig afhaken van sponsors moeten we noodgedwongen forfait geven voor de Ypres Rally. De Ypres Rally is financieel de duurste wedstrijd van het seizoen en zo kort voor de rally is het onbegonnen werk om nu nog het budget rond te krijgen. ASD brengt heel wat wagens aan de start zodat het bij ons zeer druk is de weken voor de rally. Ik heb dan ook geen tijd meer over om nu nog te proberen de potentiële sponsors te overtuigen.

Mijn motivatie en enthousiasme blijven intact maar ik moet realistisch zijn. Als het budget niet rond is, dan kunnen we helaas niet rijden. Gelukkig komt de rest van het seizoen niet meteen in het gedrang en maken we graag afspraak begin september voor de komende Omloop van Vlaanderen.

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen