× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere
Waregem Oldtimer Event

13-06-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Wervik - Christophe Spinnewyn

Wedstrijdverslag - Rally van Wervik - Christophe Spinnewyn

Christophe en Timo Spinnewyn stonden voor de vijfde maal op rij samen aan de start van de rally van Wervik, welke verreden werd in hun "achtertuin". Ze stonden aan de start met de VW Golf TDI van Danoracing. De Dieselbolide heeft een vermogen van 230 pk en het was dan ook weer wennen aan de bolide in de eerste ronde. Christophe en Timo rijden maar één rally in een jaar en dus is het altijd wat zoeken naar het juiste ritme. Maar gaande weg de rally werden de tijden alsmaar beter.

Er waren ook weer veel supporters op de been voor de thuisrijders. "Dit was heel leuk te zien en het moedigde ons aan om tot het uiterste te gaan. Al bleef de eerste doelstelling wel uitrijden", aldus Timo. De vorige vier jaar is dit probleemloos gelukt. Nu leek het ook te lukken, tot drie bochten voor het einde. "Op de laatste passage van de showproef van KP Wervik reden we kort achter een BMW die voor ons had gestart. We probeerden er kort bij te blijven, maar na een bocht naar links gingen we iets te breed en legden we ons voertuig in de gracht. Gelukkig kwamen we er met de schrik van af. De schade aan de wagen leek ook mee te vallen. Maar het is natuurlijk jammer dat het zo kort op het einde moet gebeuren. Maar langs de andere kant hebben we wel bijna heel de rally uitgereden", aldus Christophe.

Christophe en Timo wensen de supporters te bedanken voor de steun en aanmoedigingen langs het parcours. Ook een woordje van dank aan de sponsors. Tenslotte een pluim voor Danoracing voor de goede service.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen