× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

13-06-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Wervik - Dennis Degroote

Wedstrijdverslag - Rally van Wervik - Dennis Degroote

De Rally van Wervik was de zesde wedstrijd van het seizoen voor het duo Dennis Degroote en Wander Willemyn. Na een knappe zesde plaats in de ORC Rally trok Dennis naar Wervik met iets minder hoge verwachtingen.
Als we vooraf het deelnemersveld bekeken dachten we dat een top 10 plaats te hoog gegrepen was. Met 10 R5 wagens en een pak Lancers van piloten met pakken meer ervaring leek een top 15 het hoogst mogelijke, maar de wedstrijd verliep anders en beter dan verwacht.” aldus Dennis na afloop van de wedstrijd. 

Op een kleine spin na bleven we foutloos en we konden het tempo opdrijven zodat we uiteindelijk de top 10 haalden.” vulde copiloot Wander Willemyn aan. "Het is duidelijk dat de wagen nu volledig op punt staat en dat Dennis deze ook steeds beter onder de knie krijgt. We reden nog maar één keer hier in Wervik, dat was in 2015 toen werden we 32ste dus het is duidelijk dat we op de goede weg zijn. Vroeger heb ik zelf ook nog enkele wedstrijden gereden, maar het lezen van de nota’s bij Dennis geeft me veel meer voldoening.

Dennis Degroote en Wander Willemyn werden uiteindelijk 9de algemeen en lieten in hun 17 jaar ouder Mitsubishi Lancer EVO 6 zo een handvol R5 piloten en enkele modernere Lancers achter zich. 

De volgende wedstrijden die op het programma staan van Dennis en Wander zijn zowat thuiswedstrijden, eerst is er de TBR Rallysprint en nadien de Rally van Staden. Het team wenst langs deze weg dan ook de trouwe sponsors te bedanken voor de steun die ze krijgen. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen