× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Waregem Oldtimer Event

12-06-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Wervik - Pieter Taillieu

Wedstrijdverslag - Rally van Wervik - Pieter Taillieu

Pieter Taillieu : "We hebben een zware rally van Wervik achter de rug. Het was zeer warm voor mens en machine. Op kp2 en kp4 moesten we halverwege stoppen voor een sortie van een andere deelnemer, waardoor we een normtijd toegewezen kregen die pas op het einde van de rally juist gekomen is... en die gans de rally voor de nodige frustratie gezorgd geeft. (thanks aan de organisatie voor dit toch nog in orde te brengen).

Buiten dit euvel hebben we de rest van de wedstrijd een goed tempo kunnen aanhouden waardoor we toch op de 23ste plaats algemeen zijn gefinisht, 3de in klasse H en 19de in divisie 3. Al bij al zeer tevreden met ons behaalde resultaat gezien het zeer mooie deelnemersveld. Thanks supporters, sponsors, service team en Angelo Delbaere. volgende wedstrijd TBR rallysprint."

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen