× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto
Waregem Oldtimer Event

07-06-2017

Preview - Rally van Wervik - Team Spinnewyn

Preview - Rally van Wervik - Team Spinnewyn

Voor de vijfde maal op rij staan wij, Christophe en Timo Spinnewyn, opnieuw aan de start van onze (thuis)rally van Wervik. Vader Christophe neemt opnieuw het stuur, terwijl zoon Timo de nota's zal voorlezen.

Dit jaar rijden we, net zoals de vorige twee jaren opnieuw met de Volkswagen Golf V2.01 TDI van Danoracing. De service van Danoracing en de betrouwbaarheid van de wagen zijn doorslaggevend voor de keuze voor Danoracing. Leuk om weten is ook dat Freddy Loix deze wagen heeft helpen ontwikkelen en dat hij deze ook heeft bestuurt in de rally van Zuid Limburg (november 2015). De VW Golf is een dieselwagen, iets wat je niet veel ziet in de rally. Maar ik was de vorige jaren toch onder de indruk van de capaciteiten en snelheid van deze wagen. Voor Christophe is rijden met de Golf ook heel speciaal, want eind jaren '80 heeft hij veel rally's gereden met een Volkswagen Golf 1.

Onze doelstelling blijft dezelfde: de finish halen en ons amuseren. We rijden in een zware klasse met piloten die al meer wedstrijdkilometers hebben dan wij dit seizoen. Rally rijden in je eigen achtertuin is altijd speciaal. Wij kennen het parcours heel goed, er staan heel wat supporters langs het parcours...

Wij hebben een heel jaar uitgekeken naar de deelname aan onze thuisrally. Wij hebben hiervoor ook heel wat inspanningen gedaan. Zo organiseerden we een eetfestijn dat volledig uitverkocht was. Ook hebben we enkele sponsors uit onze eigen regio kunnen strikken. Zonder de steun van vrienden, familie en sponsors zou onze deelname niet mogelijk zijn geweest. Dit jaar starten we met het nummer #105.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen