× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be
Waregem Oldtimer Event

02-06-2017

Eerste 15 nummers Rally van Wervik worden geloot op zondagavond...

Eerste 15 nummers Rally van Wervik worden geloot op zondagavond...

Verleden week stuurde Filiep Forrest via facebook een berichtje dat hij iemand zocht om de nummers voor de Rally Wervik t oe te kennen. "De reacties bleven niet uit en ik kan over een leger vrijwilligers beschikken," aldus Filiep Forrest die tot op vandaag nog steeds aanbiedingen krijgt. "Helaas was dit meer ludiek bedoelt naar aanleiding van het onverwachte aantal R5 wagens en EVO X wagens."

"Kurt Declerck doet dit zeker al 15 jaar voor ons en mag natuurlijk op post blijven. En ja zelfs uit die zijn entourage kwamen er verbaasde reacties na die facebook post. Maar toch is hij een deeltje van zijn werk kwijt... De eerste 15 plaatsen zijn zo een leuke bezetting voor onze proef dat we die plaatsen gaan bepalen per lottrekking. Iedereen is welkom om dit te volgen op zondagavond aan ons lokaal De Sultan in Wervik tussen 19 en 20 uur. Wij denken dat dit dus voor iedereen een aanvaardbare oplossing is. Eerst gaan er 3 teams in de urne die zekers zijn van een plaats in de top drie en daarna 6 teams en dan nog eens 6."

De inschrijvingen zijn nog steeds te volgen op www.scuderiavervica.be en de reeds 6 forfaits zijn er van tussen uit.

"Verder duimen we nog dat het weer stand houd en hopen jullie volgende week te verwelkomen in Wervik." sluit Filiep af. 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen