× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

30-05-2017

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Steve Becaert

Steve Bécaert: "Meer dan geslaagde test voor ieper! "

"Na onze goeie wedstrijd op de Monteberg kwamen we met veel vertrouwen naar Oostrozebeke. De auto was goed, we kenden het parcours en het was een stralende dag. Vooraf had ik voorspeld dat we ons vooral op die tweede plaats zouden moeten concentreren want op papier is een WRC, en dan nog met een piloot als Didier erin een onhaalbare kaart. Tenzij natuurlijk de mekaniek het laat afweten en dat was nu net het geval. Het zag ernaar uit dat het een strijd tussen Melissa en mij zou zijn.  Telkens waren we op proef 1 en 2 iets sneller dan Melissa maar op proef 3 moesten we steeds een dikke 2 seconden toegeven. Gans de dag was het dus haasje over. 

Met nog 1 kp te rijden was er een voorsprong van 2,7 seconden en met de gedachte in mijn hoofd dat we net op die laatste proef telkens tijd moesten toegeven stak ik nog een tandje bij tot we uit get grindspoor kwamen en rond gingen...  
Weg eerste zege... we onthouden wel dat we wederom een grote stap voorwaarts gezet hebben in ons leerproces met de DS3 R5. En ook dat we met een super gemotiveerd en relaxt gevoel naar ieper toe gaan.

In Ieper hoop ik stressloos kan rondrijden. We mikken natuurlijk op een mooi resultaat, maar de wedstrijd uitrijden en kilometers malen is nog altijd prioriteit. We hebben onszelf 1 jaar gegeven om de auto te ontdekken en die tijd heb je echt wel nodig met een R5. Grote dank aan J-motorsport om de auto tip top af te leveren. Alsook dikke proficiat aan Melissa, deze overwinning is haar echt wel gegund! Vroeg of laat is het wel eens onze beurt, zulke dingen mag je niet forceren..."

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen