× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet
Waregem Oldtimer Event

24-05-2017

Fredericq Delplace met Porsche 997 GT3 in Wervik en Ieper

Fredericq Delplace met Porsche 997 GT3 in Wervik en Ieper

Net zoals vorig jaar pakken Fredericq Delplace en Wouter Polfliet opnieuw uit met een mooi project voor de Ypres Rally. Vorig jaar huurde het team een Skoda Fabia R5 voor beide wedstrijden, dit jaar viel het ook op een Porsche 997 GT3.

Het team Delplace kocht de 997 GT3 van Paulo Mendes uit Portugal. In de Rally van Wervik zal men de wagen laten debuteren op de Vlaamse wegen. Begin deze maand werd Mendes nog 5de algemeen en eerste GT3 in de Rali da Calheta op Madeira, ook eerder dit jaar won hij de GT klasse in de Rali Município de São Vicente.

"Sinds ik vorig jaar met de Porsche GT3 reed was ik verkocht." aldus Fredericq Delplace over zijn aankoop. "We zijn enkele weken geleden naar Madeira afgereist om de wagen daar tijdens een wedstrijd aan het werk te zien en toen is alles heel snel gegaan. Bedoeling is om in Wervik te starten, maar er is nog wat werk. De wagen is tip top in orde, maar moet nog afgesteld worden naar onze typisch Belgische wegen."

Het service en het onderhoud van de wagen zal in eigen beheer gebeuren. "Ons team van mecaniciens is bijzonder enthousiast over de aankoop. Daarnet vroegen ze al om dit weekend te starten, net zoals ik zitten er enkele echte Porsche-fanaten in het team en dat maakt het dubbel zo leuk.". 

Meer foto's van de Porsche 997 GT3 op de facebook pagina van Rallylovers.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen