× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

21-03-2017

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Glenn Rogiers

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Glenn Rogiers

Voor de Rallysprint van Moorslede werd er op zoek gegaan naar een copiloot en nadat haar piloot forfait moest geven kon Sharon Despriet mee als co.

Tijdens de eerste ronde was het een beetje wennen aan elkaar in de wagen want het was de eerste keer dat we samen reden en ook de eerste keer na lange tijd terug in de Kadett.

Er werd veel te voorzichtig gestart en ik merkte dat de remmen niet waren zoals ze moesten zijn. Al bij al viel de tijd nog mee en werd de wagen in de service onder handen genomen.

Tijdens de tweede ronde waren de remmen al beter en dus was er meer vertrouwen wat resulteerde in een betere tijd.

De derde ronde was echter een momentje van zwakte... Volledig uit m'n concentratie en een slechte  start. Halverwege dan een foutje gemaakt waardoor de voorruit onder de modder zat en de rest van de kp met een slecht zicht afgewerkt werd, weer tijdsverlies en gevloek dus.

De vierde ronde was de beste ronde, ook al deed de handrem niet wat er van verwacht werd en er nog steeds (kleine) problemen waren met de remmen. 

Ondanks dat ik de ganse dag eigenlijk te voorzichtig was eindigen we toch nog op een 7de plaats bij de historics en 22ste plaats in de algemene rangschikking, al bij al een resultaat waarbij we niet mogen klagen.

Ook nog een enorme dank u wel aan de copilote van dienst en het service team voor het knappe werk dat ze geleverd hebben en natuurlijk ook mijn ouders voor alle hulp!

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen