× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

15-03-2017

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Jeoffrey Lerminez

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Jeoffrey Lerminez

Als seizoenopener werd door Jeoffrey Lerminez en copiloot Danny Markey gekozen om te starten in Moorslede.

Jeoffrey Lerminez: "Met een nieuw ingebouwde motor en vol enthousiasme trokken we richting Dadizele. Bij een korte test op zaterdag ondervond ik dat de motor tussen 4 en 5000 toeren sputterde. Maar daarboven marcheerde hij vlotjes. We starten met het zonnetje in het gezicht maar na 4 kilometer trok er een donderwolkje boven de M3. Toen we tussen de 2 bochten in het onverhard reden brak zonder verwittigen het linker voorwiel af. Een oude breuk, metaalmoeheid? Al bij al konden we met minimum schade de auto op het land parkeren. 

Het team GEKO Classic deed er alles aan om de wagen na 40 minuten terug op de baan te krijgen met volledige nieuwe triangel. We reden de rest van de kp af maar buiten de 20 minuten rijtijd met gevolg buiten koers gezet door de organisatie. Toen we raad gingen vragen en voorstelden om buiten klassement te mogen starten werd ons amateur team dit geweigerd.

Dus voor ons geen al te beste start van het seizoen 2017, maar niet getreurd er zijn erger dingen in het leven en het blijft voor ons een super mooie hobby. Ik wil alle supporters en de mannen van geko classic en vooral Danny Markey bedanken voor hun inzet en het vertrouwen dat ze mij geven om terug een mooi seizoen te kunnen beleven.

Volgende afspraak short rally Monteberg maar dit maal in de Sbaru Impreza Gr.A 555 ex colin Mcrae!"

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen