× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

14-03-2017

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Christophe Merlevede

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Christophe Merlevede

Christophe Merlevede: "We kunnen tevreden zijn na ons seizoensbegin. De eerste ronde hadden we veel onderstuur en vooraan té weinig grip, iets wat we eigenlijk niet gewoon zijn met de M3.We hadden dus wat tijd goed te maken. Het duurde immers te lang vooraleer de voorbanden warm werden en daarom hebben we de tweede ronde zachtere gemonteerd.

Het bleek de juiste keuze,want na KP2 klokten we de tweede tijd na Paul Lietaer,die ongenaakbaar was. Het werd een mooie strijd met Gunther Monnens,die ons na ronde 2 en 3 binnen de seconde op de hielen zat. Ik wilde geen fouten maken en niks forceren en zo werden we uiteindelijk derde op 2,7 sec.

Ik denk dat we tevreden mogen zijn. Nogmaals dank aan het serviceteam en copiloot van dienst. Ik heb het momenteel heel druk op zakelijk vlak en heb veel tijd en energie nodig om mijn project te realiseren waardoor ik enkel wat lokale wedstrijden zal rijden dit jaar… Toch kijken we uit om binnenkort met de nieuwe wagen van start te gaan. De wagen waarmee we ons rallydebuut mee maakten werd ondertussen volledig terug opgebouwd en het is enkel nog wachten op de laatste onderdelen. Wat er daarna met de Hankook M3 zal gebeuren ben ik nog niet helemaal uit. Misschien zal ik de wagen te koop aanbieden. We zien wel..."

 

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen