× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

02-02-2017

2017 - Stefaan Prinzie in Historic BRC met Opel Ascona 400

2017 - Stefaan Prinzie in Historic BRC met Opel Ascona 400

Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen lieten eind vorig seizoen hun mooie Opel Ascona voor het eerst zien in de Hoppeland Rally en kwamen later ook nog in de Condroz met deze wagen aan de start. 

"De bedoeling is inderdaad om met de Ascona 400 het volledig Belgisch Kampioenschap te rijden," aldus Stefaan. "We kijken uit wat we kunnen beginnen tegen de Youngtimers. Tegen een dikke Cosworth of een Subaru zijn we kansloos, maar met een M3 E30 moeten we ons zeker kunnen meten.
Voor de Haspengouw Rally zijn we nog steeds ongeduldig aan het wachten op onze motor die na de Condroz een grondige revisie nodig had. Gelukkig staat de 8 klepper ook nog steeds in topvorm om in te schakelen indien de 400 moest uitvallen...
"

Naast het BRC had Stefaan met de "oude" Opel Ascona ook graag enkele onverhardwedstrijden gereden in Frankrijk. Helaas kregen Stefaan en Sharon van weinig organisaties dat er ook een historic wedstrijd is. "Voorlopig zijn we enkel zeker dat we 1 week na Ieper in Langres aan de start staan. We liggen er niet wakker van en zullen het per wedstrijd bekijken."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen