× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be
Waregem Oldtimer Event

11-01-2017

2017 - Pieter Tsjoen vanaf Wervik met een programma ŕ la carte met o.a. enkele TER wedstrijden

2017 - Pieter Tsjoen vanaf Wervik met een programma ŕ la carte met o.a. enkele TER wedstrijden

Meervoudig Belgisch kampioen Pieter Tsjoen zal in 2017 opnieuw pas laat op het jaar zijn rally-seizoen starten. "Ik kan sowieso pas vanaf juni tijd vrijmaken voor de rally, begin van het jaar is het veel te druk. " aldus de zakenman uit Oudenaarde. 

"De Rally van Wervik, Ieper, Oudenaarde en de Rallye du Valais staan al vast op mijn kalender. Na Ieper hoop ik nog 2 of 3 andere wedstrijden te rijden, maar we moeten nog eens samenzitten om te beslissen welke dit gaan worden. Maar omdat we Ieper en de Valais al zeker rijden heb ik me ingeschreven voor de Tour European Rally (TER). Voorlopig staan enkel Ieper en Valais vast, maar ik kijk na Ieper om misschien nog een wedstrijd te rijden moest het lukken. Dan kan je beter ingeschreven zijn hé." vertelde Pieter Tsjoen ons deze morgen.

Pieter blijft trouw aan de Ford Fiesta R5 EVO die hij in het voorjaar van 2016 heeft aangeschaft. Ook zal Eddy Chevalier opnieuw de nota's lezen in Ieper en alle buitenlandse wedstrijden.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen